Game Frozen

Game Frozen

Postby buckup » Mon Sep 25, 2017 10:50 am

Just started the 4th Q of a game. Got this message calling a punt return:

DDSPF Error Log
-------------
Date: 9/25/2017 10:45:10 AM
Source: mscorlib
Message: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
Parameter name: index
Stack Trace: at System.ThrowHelper.ThrowArgumentOutOfRangeException(ExceptionArgument argument, ExceptionResource resource)
at #=q4qGmekyX3jhIvSxCVpXIPr1SztjAbziYOtr_Jrj0Kf8=.#=qk40_JugV6TErDSWeVyHwlA==(Team #=qEak4Q4gjYgeboiYOD3nyYg==, String #=qJKjdQK1WCm5UkyqY43AMAA==)
at #=q4qGmekyX3jhIvSxCVpXIPr1SztjAbziYOtr_Jrj0Kf8=.#=q96DrgFxTNMuvQ$swBlwlYg==(Game #=qbOT3rHU2gpEud1MMH2u48A==, Play #=ql04LERYui$YOGS4DqSd4wg==, Play #=qnkQZr9G4nSUuNfqQFpeZ2Q==)
at #=q4qGmekyX3jhIvSxCVpXIPr1SztjAbziYOtr_Jrj0Kf8=.#=qSYuVS9blitq4OkGSCrFlWg==(Game #=qrAgyIvET0LP7ToMhwY6VUA==)
at #=q0WKFAkR3bSk0XhYb9tBEMlgaxzbhiyyETCfrU3FNIOk=.#=q9tEMGoTZVKKqr$9Y6XMg8jYqvWsAM6B5AmHmvJS_FzM=(Object #=qO2goaC3GTDPNhoy3_C1CbA==, EventArgs #=qoaPYYBoHZMkeTtmhlUduYg==)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
-----------------------------------------------------------------

Now the game is frozen in that I am not allowed to call a play. I can look at the analysis, watch pbp, etc....but the game is stuck. Thoughts?
buckup
Junior Member

Return to DDS: Pro Football 2018 General Discussion